Bu araçtan sağ çıktı

/ Kaynak: İHA
Bu araçtan sağ çıktı

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul Kadıköy'de iki kamyonun arasında sıkışarak hurdaya dönen ticari taksinin sürücüsü, kazayı burnu bile kanamadan atlattı.

Kaza, saat 12.30 sıralarında Mustafa Mazhar Bey Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Fahrettin Kerim Gökay Caddesi istikametine giden Lokman Işın yönetimindeki 34 ZJ 7281 plakalı beton mikseri, kırmızı ışıkta durdu. Aynı istikamette seyreden Halil Can yönetimindeki 34 TCT 19 plakalı taksi de beton mikserinin arkasında dururken, Nesim Ahirkan yönetimindeki 34 ZK 7733 plakalı kamyon, duramayarak taksiye arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle taksi beton mikserinin altına girerek hurdaya dönerken taksi sürücüsü Halil Can, şans eseri kazayı burnu bile kanamadan atlattı. Kaza sonrasında aracından çıkan Can, kazanın şokunu uzun süre üzerinden atamadı. Kırmızı ışıkta beklediğini söyleyen Can, "Önümüzde trafik vardı, bekliyorduk. Arkadan gelip vurdu. Freni tutmamış. 3 metre beni sürükleyerek beton arabasına sıkıştırdı" şeklinde konuştu. Olay yerine gelen trafik ekipleri, bir yandan kaza nedeniyle sıkışan trafiği düzenlemeye çalışırken, bir yandan da beton mikserinin altına sıkışan taksiyi çıkarmaya çalıştı. Yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından sıkıştığı yerden çıkarılan taksi, çekiciye yüklenerek otoparka çekildi. Öte yandan, beton mikserinin sürücüsü Lokman Işın da kırmızı ışıkta beklediğini söyleyerek "Bir anda bir ses geldi. Ben de imdat frenini çekerek indim ve bu manzarayla karşılaştım" şeklinde konuştu. Sıkışan trafik, kaza yapan araçların çekilmesinin ardından normale döndü.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...