Maçı izlemek için yanlış ülkeye gittiler

Maçı izlemek için yanlış ülkeye gittiler

SPOR Haberleri

Bosnalı bir grup taraftar Litvanya ile oynayacakları Dünya Kupası eleme maçı için yanlışlıkla Letonya'ya gitti ve ülkelerinde alay konusu oldu.

nbsp;Bosna Hersek geçen hafta Litvanya karşısında aldığı 1-0'lık galibiyetle tarihinde ilk defa Dünya Kupası'na gitmeye hak kazandı. Bu önemli maç için de çok sayıda Bosnalı taraftar Litvanya'ya akın etti. Fakat Haris Tresnjo önderliğindeki bir grup taraftar ise Litvanya'ya gideceğine Letonya'ya giderek ülkelerinde gündemin bir numaralı konusu oldu. Haris Tresnjo ise bu konu hakkında aşağıdaki açıklamayı yaptı, "Ben ve birkaç arkadaşımız Bosna maçını izlemek için Litvanya'ya gitmeye karar verdik ama yolculuğumuz Letonya'da son buldu. Biletleri aldığımızda kimse yaptığımız hatanın farkında değildi. Oraya vardığımızda etraf oldukça sessizdi. Bizim taraftarlarımız da yoktu. Biz de etraftakilere İngilizce olarak maçı izlemek için nereye gitmemiz gerektiğini sorduk. Fakat bir genç bize yanlış ülkeye geldiğimizi söyledi. Bu tamamen benim aptallığım. Bunu ömrüm boyunca unutmayacağım
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...