Fenerbahçe'de flaş gelişme, Durdurma talebi

Fenerbahçe'de flaş gelişme, Durdurma talebi

SPOR Haberleri

Recep Özcan'dan olağanüstü genel kurula sayılı günler kala sürpriz bir hamle daha geldi.

Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler Şekip Mosturoğlu ile İlhan Ekşioğlu'nun mahkemeden aldırdığı kararla dernek üyeliklerinin askıya alınmasını sağlayan kongre üyesi Recep Özcan'dan olağanüstü genel kurula sayılı günler kala sürpriz bir hamle daha geldi. Özcan avukatı Ertuğrul Yönet aracılığı ile öğle saatlerinde İstanbul Valiliğine sarı-lacivertlilerin genel kurulunun durdurulması talebinde bulundu. İstanbul valiliği dernekler il müdürlüğüne yapılan başvuruda yapılacak olan genel kurulun, "Türk medeni kanununu 75. maddesine Dernekler kanununun 32 ve 33. maddelerine Fenerbahçe Spor kulübü tüzüğünün 21. maddesine usul ve esas açısından aykırılıklar olduğu" gerekçesiyle genel kurulun iptaleni talep etti.
Daha önce mahkemeden aldırdırmayı başardığı kararlarla Aziz Yıldırım yönetiminin bir hayli başını ağrıtan sarı-lacivertli kulüp üyesinin Mehmet Ali Aydınlar'ın adaylığını resmen açıkladığı saatlerde bu şekilde valiliğe "durdurma" talebinde bulunması Fenerbahçe'de sürpriz gelişmelere bir yenisinin daha eklenmesine neden oldu. (sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...