Fenerbahçe'den aile fotoğrafı

Fenerbahçe'den aile fotoğrafı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin resmi sitesinde, başkan, yönetim kurulu, Divan Kurulu, sporcu, profesyoneller, çalışanların yer aldığı dev bir aile fotoğrafı yayınlandı

Fenerbahçe Kulübü'nden birlik ve beraberlik vurgusu... Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinde, başkan, yönetim kurulu, Divan Kurulu, sporcu, profesyoneller, çalışanların yer aldığı dev bir aile fotoğrafı yayınlandı. Sitede "Biz Bir Aileyiz…" başlığıyla yapılan açıklamada şöyle denildi: "Ailemizin tüm fertleri, bugün, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda bir aradaydı. Koca çınarın her bir yaprağı; Başkanı, Yönetim Kurulu, Divan Kurulu ve Başkanı, Sporcusu, Profesyonelleri ve daha nice ismi aile fotoğrafı için evimizde bir araya geldi. 9 ayrı branşta A takım seviyesinde yer alan sporcularımızın, kulübümüze bağlı 9 ayrı şirkette görev yapan profesyonellerimizin yanı sıra Fenerbahçemize emek veren onlarca arkadaşımızın katılımıyla gerçekleştirilen çekimin detayları FB TV, fenerbahce.org ve sosyal medya hesaplarımızda yer alacak…"
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...