Fenerbahçe, Gaziantepspor maçına hazırlandı

/ Kaynak: CHA
Fenerbahçe, Gaziantepspor maçına hazırlandı

SPOR Haberleri  / CHA

Fenerbahçe, 25 Ekim Cuma günü Gaziantepspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Fenerbahçe, 25 Ekim Cuma günü Gaziantepspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. nbsp;Teknik Direktör Ersun Yanal yönetimindeki idmanda oyuncular önce salonda kuvvet ardından da sahada aktif dinlenme çalışması gerçekleştirdi. Öte yandan 5'e 2 top kapma çalışması sırasında sağ ayak bileğine darbe alan Alper Potuk, tedbir amaçlı olarak antrenmanı bıraktı. nbsp;Sarı-lacivertli ekipte gribal enfeksiyon geçiren Volkan Demirel ile özel işleri nedeniyle teknik heyetten izin alan Dirk Kuyt antrenmanda yer almadı. Bu arada sakatlıklığı ve tedavi süreci nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan Bruno Alves ile gribal enfeksiyon geçirdiği için son antrenmana çıkamayan Mehmet Topal ve Hasan Ali Kıldırım ise antrenmanın tamamında takımla birlikte idman yapıt. nbsp;Fenerbahçe futbol takımı, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...