İtalyan basınından şok Mancini iddiası

İtalyan basınından şok Mancini iddiası

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın İtalyan teknik direktör Roberto Mancini'nin sözleşmesi ile ilgili İtalyan basını şok bir iddia ortaya attı.

nbsp;Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini hakkında bomba bir iddia gündem geldi. İtalyanlar, Mancini'nin sözleşmesine bir 'liste' koydurduğunu iddia etti. Peki bu listede ne yazılı. İtalya'da yayın yapan 'Sport Italia'nın haberine göre Mancini, Galatasaray'la yaptığı sözleşmeye Avrupa'nın önemli takımlarından teklif alırsa ayrılabileceğine dair bir madde koydurdu. Hatta daha da ileriye giden genç teknik adam bu maddeye ek olarak bir liste oluşturdu ve teklif gelmesi halinde ayrılabileceği takımları yazdı. Her ne kadar Galatasaray cephesi yalanlasa da bu listede İtalyan Milli Takımının da yer aldığı Çizme basını tarafından güçlü bir şekilde iddia edildi. Kariyeri boyunca Inter, Lazio, Fiorentina ve Manchester City'yi çalıştıran Mancini'nin 2014 Dünya Kupası'nda İtalya'nın başında olmak istediği uzunca bir süre medyanın gündemini meşgul etmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...