Lutfi Arıboğan'dan Kopenhag açıklaması

/ Kaynak: İHA
Lutfi Arıboğan'dan Kopenhag açıklaması

SPOR Haberleri  / İHA

Lutfi Arıboğan, Şampiyonlar Lig'inde üst üste oynayacakları Kopenhag maçlarını kazanmak istediklerini söyledi.

Türk Hava Yolları (THY) ve Euroleague arasında gerçekleştirilen sponsorluk anlaşmasına katılan Galatasaray spor Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan İHA'ya özel açıklamalarda bulundu. Arıboğan, Şampiyonlar Lig'ine Real Madrid yenilgisi ile iyi başlamadıklarını ama deplasmanda karşılaştıkları Juventus karşısında ise önemli 1 puan aldıklarını ifade etti.
Galatasaray'ın her zaman Türkiye'yi Avrupa'da en iyi şekilde temsil ettiğini vurgulayan Lutfi Arıboğan, "Kendi evimizde oynayacağımız Kopenhag maçı bizim için çok önemli bir maç. Şampiyonlar Ligi'ne Real Madrid yenilgisi ile iyi bir başlangıç yapamadık. Deplasmanda oynadığımız Juventus karşısında önemli 1 puan aldık. Üst üste oynayacağımız Kopenhag maçlarını kazanmak istiyoruz. Ama öncelikle kendi evimizde oynayacağımız maçı kazanmamız gerekiyor. Taraftarlarımızın desteği ile kazanacağız" dedi. Türk Hava Yolları (THY) ve Euroleague arasında gerçekleştirilen sponsorluk anlaşmasına ile ilgili olarak ise Arıboğan, Önemli bir sponsorluk anlaşması olduğunu belirtti.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...