Havalimanı cinayeti intikam için işlenmiş

/ Kaynak: DHA
Havalimanı cinayeti intikam için işlenmiş

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Atatürk Havalimanı'nda İlyas Ugar'ı (30) tabancayla öldürdükten sonra yakalanan Ersin G.(19) adliyeye sevk edildi.

Atatürk Havalimanı'nda uçaktan inerek İç Hatlar Geliş Terminal binası önüne gelen İlyas Ugar'ı (30) tabancayla vurarak öldürdükten sonra yakalanan Ersin G.(19) adliyeye sevk edildi. Soruşturma sonucunda İlyas Ugar'ın 2006 yılında olayın faili Ersin G.'nin ağabeyinin öldürüldüğü bir kavgaya karıştığı ve 3 yıl cezaevinde yattığı tespit edildi. Şüpheli Ersin G. ifade vermezken polis cinayeti ağabeyin intikamını almak için işlediğini düşünüyor. nbsp;Atatürk Havalimanı İç Hatlar Terminali önünde saat 23.50 sıralarında meydana gelen olayda Diyarbakır uçağından inen İlyas Ugar, taksi beklediği sırada yanına gelen bir kişiyle tartışmaya başlamıştı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre İlyas Ugar'ın karşısındaki kişinin silahını çekmesi üzerine otopark bölgesine doğru kaçmaya başladı. Bu sırada karnından ve başından vurulan İlyas Ugar olay yerine yerinde hayatını kaybetti. Saldırgan ise yaya olarak kaçmaya çalışırken güvenlik güçleri tarafından yakalandı.
Cinayet Büro Amirliği tarafından yapılan soruşturmada hayatını kaybeden İlyas Ugar'ın daha önceden adam öldürmek ve ruhsatsız silah bulundurmak suçlarından sabıkası olduğu tespit edildi. Olayın faili olarak gözaltına alınan çanta imalatçısında çalışan Ersin G.'nin ağabeyi Rahmetullah G.'nin 2006 yılında Fatih'te bir kavga sırasında tabancayla vurularak öldürüldüğü belirlendi. Bu olayda İlyas Ugar'ın fail olarak gözaltına alındığı ve 3 yıl hapis yattığı tespit edildi.
Poliste yapılan sorgusunda çelişkili ifadeler veren Ersin G.'nin "susma" hakkını kullanarak resmi ifade vermediği belirtildi. Şüpheli işlemlerinin bitmesinin ardından çelik yelek giydirilerek adliyeye gönderildi. Polis Ersin G.'nin ağabeyinin intikamını almak için cinayet işlediğini, şüpheliye yardım ve yataklık eden kişilerin bulunması için çalışmaların devam ettiğini söyledi.
GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...