Ambulans şoforüne saldırıya 16 ay hapis

/ Kaynak: İHA
Ambulans şoforüne saldırıya 16 ay hapis

YAŞAM Haberleri  / İHA

112 Acil Servisi'nde görevli ambulans şoförüne saldırdığı iddiasıyla yargılanan hasta yakını mahkeme tarafından 16 ay hapis cezasına çarptırıldı

Samsun'da 112 Acil Servisi'nde görevli ambulans şoförüne göreve başında saldırdığı iddiasıyla yargılanan hasta yakını mahkeme tarafından 16 ay hapis cezasına çarptırıldı. nbsp;Yaklaşık 13 önce meydana gelen olayda, Samsun sağlık İl Müdürlüğü İl Ambulans Servisi 112 Acil Servis 9 Nolu İstasyon'da görevli ambulans şoförü Zeki A.(37), yanında paramatik Habibe S. ve acil tıp teknikeri Raziye H.B. ile birlikte bir hastanın evine gidip burada hastayı ambulansa alarak hastaneye götürmek isterken hasta yakını Murat G.'nin (37) saldırısına uğramıştı. Murat G. hakkında "hakaret ve görevi yaptırmamak için direnme" suçlarından Samsun 4. Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Bugün görülen davanın son duruşmasında mahkeme heyeti Murat G.'yi suçlu bularak toplam 16 ay hapis cezasına çarptırıp, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi ve cezasını 5 yıl süreyle başka bir suç işlememek şartı ile erteledi.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...