Antonio Conte, 'Saygı duyuyoruz ancak korkmuyoruz'

/ Kaynak: AA
Antonio Conte, 'Saygı duyuyoruz ancak korkmuyoruz'

SPOR Haberleri  / AA

Yarın deplasmanda Real Madrid ile karşılaşacak Juventus'un teknik direktörü Antonio Conte, rakiplerine saygı duyduklarını ancak korkmadıklarını söyledi.

Takımının son antrenmanını yaptığı Santiago Bernabeu Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında Conte, izleyenlere güzel futbol seyrettirmek istediklerini dile getirerek, "Real Madrid'e sahada boş alan bırakırsanız canınızı yakabilecek bir takım. Real Madrid'e çok büyük saygımız var ama korkumuz yok. Çünkü korkunun hiçbir şeye faydası yok. Tekniğin, taktiğin, gücün ön plana çıkacağı bir maç olacak ve kazanmak için çok büyük performans göstermemiz, 95 dakika ter dökmemiz, yüreğimizle oynamamız, acı çekmemiz gerekiyor'' dedi. Real Madrid maçı için temkinli konuşmayı tercih eden Conte, sözlerini şöyle sürdürdü: "Real Madrid 100 milyon avroya Bale'i transfer edip, Mesut Özil ve Higuain gibi iki önemli futbolcusunu neredeyse ellişer milyon avroya başka takıma satıyor. Karşımızda, çok iyi futbolcuları olan ama aynı zamanda böyle transferler yapma kapasitesine sahip bir kulüp var. Dünyada 100 milyona transfer yapıp, aynı zamanda 40-50 milyon avrolara futbolcularını satabilen başka kulüp olduğunu sanmıyorum.'' Conte, Real Madrid'i iyi çalıştıklarını ve çok güçlü bir takıma karşı oynayacaklarını bilerek sahaya çıkacaklarını ifade etti. Real Madrid'in teknik direktörü olan İtalyan meslektaşı Carlo Accelotti'nin kariyerine büyük bir hayranlık duyduğunu da belirten Conte, bir teknik direktör için Real Madrid'in ''en yüksek basamak'' olarak düşünüldüğünü dile getirdi. İtalyan teknik adam, bu sezon en çok üzüldükleri maçın Galatasaray maçı olduğunu ifade etti. Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a karşı oynadıkları 2-2 biten maçın bu sezon şimdiye kadar Juventus'u en çok üzen sonuç olduğunu belirten Conte, "Bu sezon ağzımızın en çok yandığı maç, Galatasaray ile oynadığımız maç oldu. 1-0 yenik durumdayken, 87. dakikada skoru 2-1 lehimize getirmemize rağmen bir dakika sonra gol yememiz ve maçı 2-2 bitirmemiz gerçekten bizim için en kötü sonuçlardan biri oldu'' değerlendirmesini yaptı. Juventuslu futbolcu Giorgio Chiellini de basın toplantısında Galatasaray maçını hatırlatarak, ''Çok zorlandık ama skoru 2-1 yaptıktan sonra gol yemek bizim için çok acı oldu'' ifadesini kullandı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...