iPad Air kaç para, özellikleri neler

iPad Air kaç para, özellikleri neler

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Apple tarafından düzenlenen tanıtım etkinliğiyle merakla beklenen yeni nesil ürünlerini tanıtıldı. Yeni ürünler arasında iPad Air ve iPad Mini 2 de var.

Şirketin Ekim ayının başlarında 170 milyonunda iPad'i sattığı, şirketin en başarılı ürünlerinden birinin iPad olduğu belirtildi. iPad'in müşteri memnuniyetinde 1 numara olduğu şirketin CEO'su Tim Cook tarafından açıklandı ve iPad Air sahnedeki yerini aldı! Evet, yeni nesil iPad, "Air" takısı ile geliyor. 1 milyardar fazla transistor ile 64-bit mimarili A7 çipe ve yine iPhone 5S'in M7 çipine sahip. İlk nesil iPad'e göre 8 kat daha hızlı işlemci, 72 kat daha hızlı grafikleri ile gelişiminini gözler önüne seriyor. LTE desteği ile gelen iPad Air ile 5 megapiksel fotoğraf çekilip 1080p video kaydı gerçekleştirilebiliyor. 10 saat pil ömrü sunan yeni iPad Air'in üç farklı renk opsiyonu gelecek: Gümüş, beyaz ve siyah. Fiyatı ise 499 dolardan başlayacak.(shiftdelete.net)

YENİ İPAD AİR'IN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...