Trabzon Belediyesi'nden Kadir Özcan'a başsağlığı

/ Kaynak: İHA
Trabzon Belediyesi'nden Kadir Özcan'a başsağlığı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Trabzon Belediye Başkanı, hayatını kaybeden 1461 Trabzon Teknik Direktörü Kadir Özcan'ın vefatından ötürü bir başsağlığı mesajı yayınladı.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 1461 Trabzon Teknik Direktörü Kadir Özcan'ın vefatından ötürü bir başsağlığı mesajı yayınladı. Kadir Özcan'ın Türk futbolu ve Trabzonspor için büyük değer olduğunu ifade eden Başkan Gümrükçüoğlu, "Trabzonspor'un şampiyonluklarında büyük emeği olan Kadir Özcan Hocamızın yaşamını yitirmesi ile büyük üzüntü yaşadık. Türk futboluna ve Trabzonspor'a her futbolcu hemde teknik adam olarak hizmet eden Kadir Özcan Hocamız hayatı buyunca elde ettiği başarılarla birlikte futbol tarihimize adını altın harflerle yazdırmıştır. Hocamız hem kişiliği, hem de futbol kimliğiyle birlikte hiç unutulmayacak bir değerdir. 61 yaşında bir kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Kadir Özcan Hocamıza Allah'tan rahmet, ailesine, Trabzon ile Trabzonspor camiasına ve Türk Futbol ailesine başsağlığı diliyorum" dedi.
TRABZONSPOR'DAN BAŞSAĞLIĞI
Trabzonspor Kulübü, eski futbolcuları ve pilot takım 1461 Trabzon'un teknik direktörü Kadir Özcan'ın vefatından dolayı internet sitesi üzerinden baş sağlığı mesajı yayınladı.
Açıklamada, "Kulübümüzün efsane futbolcularından, 1461 Trabzon Teknik Direktörü Kadir Özcan'ın geçirdiği kalp krizi sonucu Haçkalıbaba Hastanesi'nde vefat ettiği haberini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Özcan'a Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesine, camiamıza ve sevenlerine başsağlığı dileriz" denildi.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...