Hayır parasını kaptırdı gözyaşlarına boğuldu

/ Kaynak: İHA
Hayır parasını kaptırdı gözyaşlarına boğuldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana'da yardıma muhtaçlara vereceği parayı kapkaççılara kaptıran öğretmen, gözyaşlarına boğuldu.

Adana'da yardıma muhtaçlara vereceği parayı kapkaççılara kaptıran öğretmen, gözyaşlarına boğuldu. Kadın, kapkaççıyı 20 dakikada yakalayan güven timlerine ise ağlayarak teşekkür etti. nbsp;Edinilen bilgiye göre olay, saat 22.45 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Fatih Terim Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Kemal K. (26) sokakta annesi ile birlikte yürüyen öğretmen Ayşen Cantürk'ü (39) bir süre takip etti. Sokağın karanlık noktasında Ayşen Cantürk'ün elindeki çantayı alan Kemal K., daha sonra kaçtı. Cantürk'ün çığlıkları üzerine sokağa inen vatandaşlar, apartman aralarında kapkaççıyı aradı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda Asayiş, Yunus ve Güven Timleri sevk edildi. Cantürk'ün verdiği eşkal doğrultusunda apartmanların otoparklarına ve bahçelerine bakan polis ekipleri, zanlının kaçmaması için bölgeyi çembere aldı. Kapkaçın meydana geldiği yere yakın bir işyerinin deposunu kontrol eden güven timleri, Kemal K.'yi burada dolaplarına arasına saklanırken buldu. Öğretmen Cantürk tarafından teşhis edilen zanlı, Adana Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Çantasının bulunmasına sevinen Ayşen Cantürk, sevinç gözyaşlarına boğuldu. Polisler tarafından sakinleştirilen kadın, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Bir kebapçıda garson olarak çalıştığı belirlenen Kemal K.'nin ise kapkaçtan 2 kaydının bulunduğu öğrenildi.


"POLİS 'İSTEDİĞİNİ YAKALAR, İSTEMEDİĞİNİ YAKALAMAZ" DİYENLER KARŞISINDA BENİ BULUR"
Yardıma muhtaçlar için yanında sürekli para taşıdığını belirten Cantürk, çantasının sokakta yürüdüğü sırada alındını söyledi. Cantürk, kapkaçın ardından olay yerine çok sayıda polis geldiğini belirterek, "Ara sokakta bir baktım 50 polis var. Yunusundan tutunda değişik kıyafetli polislere kadar. Sokağa Adana'daki polisler dolmuştu. İnanın bir Türk vatandaşı olarak tüylerim diken diken oldu. Allah onlardan razı olsun. Onların ayağına taş değmesin. Bundan sonra kim polis teşkilatı hakkında bir şey söylerse karşısında beni bulur. Polis için 'istediğini yakalar, istemediğini yakalamaz, istediğini görür istediğini görmez' diyenler karşısında beni görür" dedi.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...