Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kayıp iş adamı cinayet kurbanı, sır çözüldü

/ Kaynak: AA
Kayıp iş adamı cinayet kurbanı, sır çözüldü

GÜNDEM Haberleri  / AA

Ormanlık alanda bulunan parçalanmış cesedin, Türkiye'ye geldikten sonra kaybolan Mısırlı iş adamı Ramzi Matta'ya ait olduğu belirlendi

Ukrayna'dan Türkiye'ye geldikten sonra kaybolan Mısır asıllı iş adamının öldürüldüğü ortaya çıktı. Alınan bilgiye göre, Ukrayna'nın Mykolayiv bölgesinde yaşayan Mısır asıllı Ramzi Matta, 15 Haziran 2013'te Alman iş ortağı Kiannosh R. ile Türkiye'ye geldikten sonra ortadan kayboldu. Matta'dan haber alamayan ailesi, Ukrayna konsolosluğuna başvurdu. Bu başvurunun ardından polis tarafından çalışma başlatıldı. Bir kredi sözleşmesi için Türkiye'ye geldiği tespit edilen Matta'nın, Atatürk Havalimanı'ndan ayrılırken ortağı Kiannosh R. ile ellerinde bavullarla birlikte yürümeleri güvenlik kameralarınca kaydedildi. Ramzi Matta'yı arama çalışmaları sürerken, 21 Ağustos 2013'te Başakşehir'deki ormanlık alanda, çöp poşeti içinde parçalanmış erkek cesedi bulundu. Adli Tıp Kurumu tarafından yapılan incelemede, cesedin, iş adamı Matta'ya ait olduğu anlaşıldı. Hatay ve İstanbul'da düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 3'ü Suriye uyruklu 11 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. Cinayeti işlediği ileri sürülen Makedon uyruklu Slovan P, Matta'yı İstanbul'a getiren Alman asıllı Kiannosh R. ve Suriye uyruklu iki kişinin Interpol aracılığıyla arandığı öğrenildi.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...