iPad Air mı, Nokia Lumia tablet mi

iPad Air mı, Nokia Lumia tablet mi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Apple ve Nokia yeni ürünlerini tanıttı, Şimdi ise söz konusu Apple iPad Air mı daha iyi yoksa, Nokia Phaplet mi?

Apple ve Nokia yeni ürünlerini tanıttı, Şimdi ise söz konusu Apple iPad Air mı daha iyi yoksa, Nokia Phaplet mi?
İşte tüm özellikleri ile o iki ürün...


APPLE iPad Air
9.7 inç Retina ekrana sahip yeni iPad Air, 453 gram ağırlığı ve yalnızca 7.5 milimetre kalınlığı ile dördüncü jenerasyon iPad'den 200 gram daha hafif ve yüzde 43 daha ince bir yapıya sahip olacak. 1 milyardan fazla transistor ile 64-bit mimarili yapıda üretilecek iPad Air, A7 işlemciye ve iPhone 5S'te de kullanılan harekete duyarlı M7 çipini içerisinde bulunduracak. iPhone 5S'le tanıtılan iTouch, yani parmak izi tanıma sistemi ise iPad Air'da yer almayacak. 5 megapiksel iSight kamerası ile 1080p video kaydına olanak sağlayacak iPad Air'ın ön yüzünde bulunan FaceTime kamerası ise geliştirilen pikselleri ve özelliği sayesinde daha iyi bir görüntü kalitesi sunacak. Yaklaşık 10 saat pil ömrüne sahip olacak iPad Air klasik beyaz ve siyah renklerinin yanı sıra gümüş renk seçeneğiyle de tüketicilerin beğenisine sunulacak. iPad Air'ın fiyatı ise 499 dolardan başlayacak.


Nokia nbsp;
Windows RT 8.1 işletim sistemiyle çalışacak olan Lumia 2520, dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 800 işlemciye, 2 GB belleğe, 10,1 inç Full HD ekrana, 32 GB depoalama alanına ve 6,7 MP kameraya sahip olacak. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...