İşte Galatasaray'ın Drogba planı

İşte Galatasaray'ın Drogba planı

SPOR Haberleri

Fildişili golcüye antrenör ol teklifi yapıldığı iddia edildi. Ancak işin aslı öyle değil, Drogba'nın performansı nedeniyle sözleşmesi uzatılacak.

nbsp;Didier Drogba'nın Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın antrenörlük teklifini kabul etmediğini, 4 yıl daha futbol oynamak istediği Afrika basınınca iddia etmişti. Ancak kulüpten alınan bilgilere göre Galatasaray yönetimi, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 35 yaşındaki Drogba'ya şu ana kadar herhangi bir antrenörlük veya sportif direktörlük teklifinde bulunmadı. Başkan Ünal Aysal ve kurmayları başarılı golcünün performansından memnun. Yönetim, 1 yıl daha sözleşmesini uzatmayı düşünüyor. Bunun için resmi bir teklif yapılmadı ancak Drogba ile 1 yıl daha devam etme fikri benimsendi ve yönetimde görüşüldü. Bir yılın üstünde bir teklif şu an düşünülmüyor. Cimbom, Drogba ile gelecek sezon da devam ettikten sonra oyuncuya o zamanki performansına göre ya yeni sözleşme önerecek, ya da Fildişili yıldızdan antrenör olarak kulüpte kalmasını isteyecek. Ancak Drogba takımdan ayrılmak yönünde bir tavır alırsa, deneyimli golcünün kararına saygı duyulacak. Buna rağmen Drogba'nın nasıl bir karar vereceğini zaman gösterecek
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...