Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte en gürültülü şehir

/ Kaynak: AA
İşte en gürültülü şehir

GÜNDEM Haberleri  / AA

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, gürültü denetimlerinde en fazla cezayı Muğla'ya kesti.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, gürültü denetimlerinde en fazla cezayı Muğla'ya kesti. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, Bakanlık yaz aylarında gürültü şikayetlerinin artması nedeniyle denetimlerini artırdı. nbsp;Turizm öncelikli kıyı illerinde yapılan denetimlerde en fazla ceza 680 bin 498 lirayla Muğla'ya kesildi. Eğlence mekanlarının yoğun olduğu Bodrum ve Marmaris'te yılın son 9 ayında yapılan 104 denetimde 680 bin 498 lira ceza kesildi. Gürültü denetimlerinde dikkat çeken bir diğer yer ise Antalya oldu. Bakanlık 202 denetimde Antalya'da gürültü yönetmeliğine uymayan işletmelere 501 bin 810 lira ceza verdi. Geçen yılın "en gürültücü" ili olan İstanbul, bu defa diğer illere oranla sessiz kaldı. Bakanlık, 280 denetimde İstanbul'a 121 bin 902 lira ceza kesti. İstanbul'u gürültü cezalarında Çanakkale takip etti. Çanakkale'de yapılan 33 denetimde işletmelere 128 bin 651 lira ceza verildi. nbsp;Aydın'a ise 53 denetimde 35 bin 877 lira ceza uygulandı.
Yapılan denetimlerde, ceza almayan iller de oldu. İzmir ve Balıkesir'de 77 denetim yapıldı. Bu denetimlerde cezai işlem uygulanmadı.
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...