Ve Mancini kadroyu oluşturdu işte o isimler

Ve Mancini kadroyu oluşturdu işte o isimler

SPOR Haberleri

Roberto Mancini, Kopenhag karşısına hücumcu bir kadroyla çıkmaya karar verirken, İtalyan hocanın en kritik isimleri Bruma ve Burak olacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag ile bu sezonun en kritik maçına çıkacak olan Galatasaray'da, teknik direktör Roberto Mancini kafasındaki kadroyu da oluşturdu. nbsp;Ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde farklı kadrolar deneyen tecrübeli çalıştırıcının, Şampiyonlar Ligi'nde Juventus'a karşı oynanan maçtakine benzer bir şekilde takımını sahaya süreceği öğrenildi. nbsp;İtalya'da oynanan maçta Drogba ileride tek forvet şeklinde sahada yer almış, kanatlarda ise Bruma ve Riera forma giymişti. Roberto Mancini'nin bu kez Juventus maçına göre daha hücumcu bir yapıda sahaya çıkacak. Kanatlarda Bruma ve Burak Yılmaz ikilisini görev alacak ve bu oyuncuların hücumda rakip kaleye yakın oynamalarıyla birlikte gol bölgelerinde kalabalık bir Galatasaray sahada olacak.
Performansıyla son maçlarda beğeni toplayan Chedjou'nun yanında ise Juventus maçında da 11'de sahaya çıkan ancak sonrasında sakatlanarak kenara gelen Semih Kaya'ya şans vermesi bekleniyor.(Sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...