AK Parti CHP'ye gitti! İşte ilk açıklama

/ Kaynak: DHA
AK Parti CHP'ye gitti! İşte ilk açıklama

Politika Haberleri  / DHA

Anayasa Komisyo'nunda uzlaşma sağlanan 60 madde için AK Parti CHP'yi ziyaret etti.

nbsp;AK Parti Grup başkanvekillerinin, TBMM Anayasa Uzlaşma Komisyonu'nda uzlaşma sağlanan 60 maddenin yasalaşması konusunda CHP Grubu'nu ziyaret etti. TBMM Anayasa Uzlaşma Komisyonu'nda üzerinde uzlaşılan 60 maddenin yasalaşması konusunda AK Parti ile CHP grup yöneticilerinin görüşmesi sonerdi. AK Parti Grup başkanvekilleri Nurettin Canikli, Ahmet Aydın ve Belma Satır, CHP Grup başkanvekilleri Akif Hamzaçebi, Muharrem İnce ve Engin Altay ile bir araya geldi. Görüşme yaklaşık 45 dakika sürdü.
AK PARTİ'DEN AÇIKLAMA nbsp;
AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, yeni anayasa çalışmaları kapsamında CHP'ye yaptıkları ziyarete ilişkin, "Bizim arzumuz mutabakata varılan 60 maddelik anayasa değişikliğinin birlikte gerçekleştirilmesi. Bu sağlanamadığı takdirde 3 parti veya CHP ile birlikte yapabileceğimizi ifade ettik. 60 madde yasalaşırsa Uzlaşma Komisyonu çalışmalarına devam edecek. Komisyonda yeni madde üretirse onlar da yasalaştırmaya devam edecek. CHP teklifimizi yetkili organlarında görüştükten sonra en kısa sürece cevap verecek" dedi.
Politika
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...