Ronaldo 'Bale harika bir oyuncu'

/ Kaynak: AA
Ronaldo 'Bale harika bir oyuncu'

SPOR Haberleri  / AA

Yaşadığı sakatlıkların ardından yeterli performans gösteremeyen Gareth Bale'e takımın yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo destek verdi.

İngiliz basınına konuşan yıldız futbolcu, Bale'in şimdiye kadar iyi gittiğini vurgulayarak, "Sezon öncesi antrenmanlara katılamadığı için zor zamanlar geçirdi. Bunu anlayabiliyorum ve onunla konuştuğunuzda takıma yardım etmek için ne kadar heyecan duyduğunu görüyorsunuz" dedi. nbsp;Medyanın Bale'in üzerine fazla gittiğini belirten Ronaldo, "Onu yalnız bırakmak ve ona baskı yapmamak gerekiyor. O harika bir oyuncu ve insan, her zaman öğrenmeye açık" değerlendirmesinde bulundu. nbsp;Galli oyuncuya güven duyduğunu söyleyen Portekizli yıldız, "İnsanlar, maliyeti nedeniyle ona baskı yapıyor. Yüzde yüz eminim ki kulübe büyük katkı sağlayacak. Bunun için onu kendi başına bıraktım" ifadesini kullandı. nbsp;Bale, yaşadığı sakatlıklar ve antrenman eksiği nedeniyle bu sezon üçü lig ve biri Şampiyonlar Ligi maçı olmak üzere, toplam 147 dakika Real Madrid formasıyla sahada kalabildi.


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...