Roberto Mancini topu Juventus'a attı

Roberto Mancini topu Juventus'a attı

SPOR Haberleri

'Kopenhag'ı küçümsemeyelim' diyen Galatasaray Teknik Direktörü Mancini, ikinci tura çıkacak takımın son hafta belli olacağını söyledi

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Juventus karşısında aldıkları 1 puanla grubu her türlü sonuca açık hale getirdiklerini belirterek. "Gruptaki durumu son Juventus maçının belirleyeceğini düşünüyorum" dedi. İtalyan teknik adam, "Kopenhag'ı küçümsemeyelim. Onların da etkili olduğu yerler var. İyi defans yapan, iyi yayılan bir takım. Şampiyonlar Ligi'nde kolay maç yok. Bu dönemde hata yapmadan sonuca ulaşacağımızı düşünüyoruz" sözlerini kullandı.G.Saray'ın gruptan çıkması için kaç puanın yeterli olacağı sorusuna ise Mancini, "Hiç hesap yapmadım. Maç maç bakmak daha doğru olur" cevabını verdi. 3 yıllık sözleşme süresince tamamen G.Saray'a konsantre olduğunu anlatan İtalyan teknik adam, "İstenilen seviyeye gelmemiz 10 günde olacak iş değil. Zamana ihtiyacımız var. Taraftarın Fatih Terim ismini söylemesi normal" diye konuştu.
Hakan Balta'nın yerine sol bek için henüz karar vermediğini, Bruma'nın da 18 kişilik kadroya gireceğini ifade eden Mancini, Burak Yılmaz için ise, "Golcüler bazen böyle oluyor. Bir gol atınca gerisi geliyor. Onların yapması gereken antrenmanlara devam edip güzel oyunlarını sürdürmektir" açıklamasını yaptı.Real Madrid maçıyla gruplara kötü bir başlangıç yaptıklarını belirten Muslera ise, "Juventus beraberliğinin ardından bu maç daha önemli hale geldi. Kazanacağımıza inanıyorum" dedi. Defans oyuncularının sürekli değişmesinin kendisini nasıl etkilediği sorusuna Muslera, "Benim için değişen bir şey yok. Zaten son iki senedir ben bu oyuncularla oynuyorum" cevabını verdi.
BAHADIR ÇOKİŞLER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...