Samet Aybaba 'Karabük'ten Galibiyetle dönmek istiyoruz'

/ Kaynak: İHA
Samet Aybaba 'Karabük'ten Galibiyetle dönmek istiyoruz'

SPOR Haberleri  / İHA

MedicalPark Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, deplasmanda iyi oynadıklarını ve Kardemir Karabükspor maçını kazanıp dönmek istediklerini söyledi.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde gazetecilerle haftalık değerlendirme toplantısında bir araya gelen MedicalPark Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba açıklamalarda bulundu. nbsp;Samet Aybaba, son haftalarda futbol adına bir şeyleri sahaya iyi yansıtıp puan alamayan Kardemir Karabükspor ile karşılaşacaklarını vurgulayarak, "Karabükspor iyi bir takım ve iyi bir kadroları var. Çok istekliler ama her zaman futbolda istediğiniz olmuyor. Zor bir deplasman olacak. Biz istediğimizi yavaş yavaş yapmaya çalışan bir takımız. Biraz daha rahat konuma geldik. Devamlı kazanmayı öğrenmek daha fazla maç kazanarak daha fazla puan toplamak camiayı rahatlattı. Bunu futbolcularımız gibi şehirde hissediyor. Zor bir deplasman, deplasmanda iyi oynayan takımız. Maç kaybetmedik bir maç hariç. Bu deplasman maçını da iyi oynayarak çıkıştaki eksikliklerimiz geliştirerek maçı kazanıp dönmek istiyoruz" dedi.
"TAKIM SAVUNMASINI HALLETTİK"
Takım savunmasında zaman zaman hatalar yaptıklarını ifade eden Aybaba, " Takım savunmasını hallettik. Daha iyi işler yapıyoruz. Savunma sonrası çıkışlarda sorunumuz var. Onu geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu da geliştirdiğimiz takdirde bize galibiyet hem de puan adına geri dönecektir" diye konuştu.
"HERKESİN ÇOK ÇALIŞMASI GEREKİYOR"
Sakatlıklarla ilgili de bilgiler veren Aybaba, sakatlıkların ritim ve tempo ile ilgili olduğunu belirterek, "Sakatlıklar noktasında sıkıntılar yaşıyoruz. İyi gidiyor. Insa ile sıkıntı var. Koray'ın kolu kırık. İki hafta sonra geri gelecek. Ferdinand toparlanıyor. Geldiği günden beri sıkıntı vardı. Biraz daha kendini bulması gerekiyor. Eksikliğini giderip öne çıkması gerekiyor. Antrenmanlarda istekli. Tek sorun onun oynadığı noktada oyuncular çok formda. Özellikle Mehmet Sedef ve Emre Güngör ikilisi çok iyi oynuyor. Musa Nizam'da çok iyi oynadı. Herkesin daha çok çalışması gerekiyor" şeklinde konuştu. nbsp;
Aybaba, Trabzonspor'da kadro dışı olan Volkan Şen'le ilgili bir transfer girişimlerinin olmadığını belirtti.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...