Ronaldo transferinde büyük itiraf 'Takas için anlaşmıştık'

Ronaldo transferinde büyük itiraf 'Takas için anlaşmıştık'

SPOR Haberleri

Juventus'un eski Genel Direktörü Luciano Moggi, Cristiano Ronaldo hakkında çarpıcı bir gerçeği açıkladı.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi grubundaki rakiplerindenJuventus'un eski Genel Direktörü Luciano Moggi, Real Madrid ile karşılaşacakları maç öncesinde açıklamalarda bulunurken Cristiano Ronaldo'yla ilgili ilginç bir gerçeği de açıkladı.
RONALDO VE SALAS TAKASI...
Cristiano Ronaldo'nun Manchester United'a transfer olmadan önce Juventus'a gelmeye çok yakın olduğunu ifade eden Luciano Moggi, "Sporting Lisbon ile Marcelo Salas ve Cristiano Ronaldo'nun takası konusunda anlaşmıştık. Salas, Portekiz'e gitti ama daha sonra geri adım atarak River Plate'e gitmeye karar verdi. Tam o sırada Manchester United kendi teklifiyle geldi ve biz de geri çekilmek zorunda kaldık" dedi.
PEREZ, SPEKTEKÜLER İSİMLER SEVİYOR
İtalya'da şampiyonluk favorileri olarak gösterilen Juventus ve Napoli'nin Avrupa'nın dev kulüplerinin gerisinde olduğunu ifade eden Genel Direktör, "Hayır, Olgunluğa ihtiyacımız var. Juve ve Napoli iyi takımlar ama bugünün büyük kulüplerindenbir hayli aşağı seviyede. Özellikle Başkan Florentino Perez'in döneminde Juventus ve Real Madrid'in pazar politikalı çok farklı çünkü Perez her zaman spekteküler isimleri görmek istiyor, böyle bir alışkanlıkları var" yorumunda bulundu.
BARCELONA ARTIK ÇÖZÜLDÜ
Son olarak Barcelona'nın tiki-taka oyunununun eskisi gibi çok fazla işe yaramadığını ve bu sezon Real Madrid'in mutlu sona ulaşabileceğininin altını çizen Moggi, "Barcelona'nın artık çözüldüğüne inanıyorum. Açıkçası oyuncular yıllardır birlikte oynuyorlar ama eskisi gibi değiller. Pas oyunları yavaş ve tahmin edilebilir oldu ve eskisi gibi iyi çalışmıyor. Real Madrid onları yakalayabilir" diyerek sözlerini noktaladı.Real Madrid-Juventus karşılaşması 23 Ekim Çarşamba akşamı TSİ 21:45'te Santiago Bernabeu'da oynanacak.(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...