Bütün yıla yayılmış film festivali

Bütün yıla yayılmış film festivali

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Bir haftaya sıkıştırılmayan sinetek! Tüm yıla yayılmış film festivali! Antraktsız film izleme zevki! Başka Sinema'nın kapısı aralanıyor.

İnternette ve sinema çevrelerinde bir süredir yepyeni bir oluşumun fısıltıları duyuluyordu. "Başka Sinema" adı ile günlerdir ilgililerin merakını artıran tanıtım görselleri, sloganlar ve videolar yayınlanıyordu. Sinema yazarları, yönetmenler, yapımcılar, festival organizatörleri Başka Sinema'nın ne olacağına dair fikirler yürütüyordu. Nihayet 1 Kasım'da tüm içeriği açıklanacak olan Başka Sinema, sinefillere, Türkiye'de benzeri olmayan, yepyeni bir sinema deneyimi sunacak. Bağımsız filmler yıl boyu, şimdilik İstanbul'da Beyoğlu, Rexx, Capitol ve Ankara'da Büyülüfener Kızılay sinemalarında izleyiciyle buluşacak. Başka Sinema için tüm yıla yayılan bir festival, bu coğrafyaya özgü bir sinetek diyebiliriz. Detaylar 1 Kasım'dan itibaren baskasinema.com adresinde.
ESRA DEMiRKIRAN /TÜRKİYE GAZETESİ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...