Emmanuel Eboue için ağır eleştiri

Emmanuel Eboue için ağır eleştiri

SPOR Haberleri

Emmanuel Eboue'nin bu sezonki performansı, NTV Spor'daki Spor Servisi programında Mehmet Demirkol tarafından ağır bir dille eleştirildi.

nbsp;Galatasaray'ın Fildişi Sahilli oyuncusu Emmanuel Eboue'ye bu sergilediği futbol nedeni ile, NTV Spor'daki Spor Servisi programının yorumcusu Mehmet Demirkol tarafından sert bir eleştiri geldi. Sarı kırmızılı takımın Şampiyonlar Ligi B Grubu'nun 3. haftasında Türk Telekom Arena'da oynayacağı Kopenhag maçı öncesinde kendisinden Sabri Sarıoğlu ile Emmanuel Eboue arasında bir tercih yapması istendiğinde, Demirkol şu yanıtı verdi, "Bu seneki Eboue bırak maça, antrenmana alınmaz yani. Ama geçen sene ve özellikle ilk senesindeki performansına baktığın zaman da başka bir şey oluyor tabii o zaman. Ortaya başka bir şey çıkıyor. Bütün o kanadı kullanan Türkiye'de bir Gökhan var, bir Eboue var, başka yok. Serdar da uğraşıyor ama kolay değil tabi. dedi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...