Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cimbom siftah arıyor, şimdi kazanma zamanı

Cimbom siftah arıyor, şimdi kazanma zamanı

SPOR Haberleri

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki üçüncü karşılaşmasında bugün Danimarka'nın Kopenhag takımıyla karşı karşıya gelecek.

Real Madrid (1-6) ve Juventus'a karşı (2-2) galip gelemeyen sarı-kırmızılılar, seyircisi önünde çıkacağı mücadelede nbsp;Kopenhag'ı devirip, bir üst tura çıkabilme yolunda önemli bir adım atmak istiyor. Tarihinde ilk defa bir Danimarka takımıyla maç oynayacak olan Cimbom, Avrupa kupalarındaki 250. karşılaşmasına çıkacak. Galatasaray, geride kalan müsabakalarda 95 galibiyet, 65 beraberlik ve 89 mağlubiyet aldı. Rakip filelere 351 gol gönderen Cimbom, kalesinde ise 359 gole engel olamadı. nbsp;Didier Drogba, Kopenhag karşısında Şampiyonlar Ligi'ndeki 84'üncü maçını oynayacak. Kariyerinde Marsilya, Chelsea ve Galatasaray formalarıyla toplam 83 "Devler Ligi" maçını geride bırakan Fildişi Sahilli oyuncu, rakip filelere 41 gol gönderdi.Cimbom siftah arıyor, şimdi kazanma zamanı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...