Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray Kopenhag maçı muhtemel 11'leri

Galatasaray Kopenhag maçı muhtemel 11'leri

SPOR Haberleri

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Galatasaray, evinde Kopenhag takımını konuk edecek.

Türk Telekom Arena'da oynanacak ve saat 21.45'te başlayacak maçı, Makedonya Futbol Federasyonu'ndan Aleksandar Stavrev yönetecek. Müsabakada Stavrev'in yardımcılıklarını ise Marjan Kirovski ve Dejan Kostadinov üstlenecek.Mücadele D-Smart 77. Kanal Smart Spor amp; Smart Spor HD'de izleyicilerle buluşacak. Karşılaşmayı dilerseniz Sporx Canlı Anlatım Servisi farkıyla da an be an takip edebilirsiniz. Teknik direktör Roberto Mancini yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık tutulan son çalışmada, futbolcuların moralli oldukları gözlendi. Sarı-kırmızılı takımın antrenmanında, sakatlıkları bulunan Hamit Altıntop, Gökhan Zan ve Hakan Balta yer almadı. Galatasaray'ın başında ikinci Devler Ligi maçına çıkacak olan teknik direktör Roberto Mancini, Şampiyonlar Ligi'nde son zamanlarda iyi sonuçlar alamıyor. Galatasaray'ın başında ilk maçına Juventus karşısında Şampiyonlar Ligi gruplarında çıkan Roberto Mancini sahadan 2-2 beraberlikle ayrılmıştı. Roberto Mancini bu maçla birlikte Şampiyonlar Ligi gruplarında son 7 maçını kazanamamış oldu. 2012-13 sezonunda Danimarka şampiyonu olan FC Copenhagen yeni sezona ise oldukça kötü başladı. İlk 6 haftada galibiyet alamayan takım 12.hafta sonunda 7.sırada yer alıyor. Şampiyonlar Ligi gruplarına doğrudan katılan FC Copenhagen bu sezon deplasmanda sadece 1 galibiyet alabildi. Danimarka takımı oynadığı son maçta kendi sahasında Aalborg'u 3-0'la geçti.


MUHTEMEL 11'LER
Galatasaray
Muslera
Eboue
Chedjou
Semih
Riera
Melo
Selçuk
Sneijder
Bruma
Burak
Drogba


Kopenhag
Wiland
Jacobsen
Bengtsson
Mellberg
Sigurdsson
Claudemir
Delaney
Gislason
Jörgensen
Braaten
Toutouh




STAT: TT Arena
SAAT: 21:45
HAKEM: Aleksandar Stavrev
YAYIN: Smartspor


DROĞBA'NIN 84. MAÇI
Didier Drogba, çarşamba gecesi oynadığı takdirde 84. kez bir Şampiyonlar Ligi maçında forma giyecek. İlk kez 2003-04 sezonunda Marsilya forması ile Şampiyonlar Ligi tecrübesi yaşayan efsane futbolcu 83 maçta 41 gol attı. Galatasaray forması ile altı Şampiyonlar Ligi maçına çıkan Drogba'nın 2 golü bulunuyor.


EN BÜYÜK BAŞARILARI SON 16
Kopenhag, Avrupa Kupalarındaki en büyük başarısını 2010-11 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turuna kalarak yakaladı. Şampiyonlar Ligi üçüncü ön eleme turunda Bate'yi, play-off turunda ise Rosenborg'u eleyen Kopenhag, grubunda Rubin Kazan ve Panathinaikos'u geride bırakarak Barcelona'nın arkasından ikinci sırada yer aldı. Danimarka ekibi son 16 turunda ise 0-2 ve 0-0'lık skorlarla Chelsea'ye elendi.


MANCINI: "JUVENTUS MAÇI GRUBU ÇÖZER"
Kopenhag'ı ciddiye alacaklarını vurgulayan İtalyan teknik adam, "Nasıl oynayacağımızı sahada göreceğiz. Torino'da aldığımız 1 puanla grubu açık bir hale getirdik. Son hafta Juventus'la oynayacağımız maçta grubun düğümü çözülecektir. Kopenhag maçında hata yapmayacağımızı umuyorum. Kopenhag'ı küçümsememiz lazım. Bu maçı kazanıp ondan sonraki maçlara tek tek odaklanmamız gerekiyor." diye konuştu.(sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...