Beşiktaş'ta kalecileri zorlayan antrenman

Beşiktaş'ta kalecileri zorlayan antrenman

SPOR Haberleri

Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş 'ta kaleci antrenörü Jose Sambade'nin farklı çalışma yöntemleri dikkat çekiyor.

Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş 'ta kaleci antrenörü Jose Sambade'nin farklı çalışma yöntemleri dikkat çekiyor. Sambade'nin antrenman programı siyah-beyazlı takımın file bekçilerine zaman zaman zor anlar yaşatıyor. Beşiktaş'ta kalecilere özel program uygulanıyor. Siyah-beyazlı takımın kaleci antrenörü takım kalecilerini farklı bir antrenman programıyla çalıştırdı. Tolga Zengin, Cenk Gönen ve genç kalecilere tenis topları ve köşeli toplarla nbsp; antrenman yaptıran Sambade, çalışma sırasında tenis raketi de kullandı.

Tenis topları ile oyuncularının reflekslerini hızlandırmayı amaçlayan Sambade özellikle Cenk Gönen'i bir hayli zorladı.

Farklı yönlere falso alan köşeli toplarla yapılan çalışma sırasında ise Sambade Tolga Zengin'e sık sık uyarilarida bulundu

Çalışma sırasında siyah beyazlı kaleciler zorlansa da sıradışı antrenman programı renkli görüntülere de sahne oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...