Chirstoph Daum, Bursaspor altyapısını canlandıracak

/ Kaynak: AA
Chirstoph Daum, Bursaspor altyapısını canlandıracak

SPOR Haberleri  / AA

Bursaspor Teknik Direktörü Chirstoph Daum, yeşil-beyazlı ekibin 13 Yaş Altı Takımı'na, A takımının çalıştığı Özlüce Tesisleri'nde antrenman yaptırdı.

Tesislere antrenör Coşkun Eminoğlu ile birlikte gelen altyapı takımı sporcuları, Daum, yardımcıları Rudi Verkempinck, İrfan Buz ve Faruk Korkmaz ile birlikte çalıştı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmana Bursaspor'un genç futbolcuları Enes Ünal ve Batuhan Altıntaş da katıldı. Antrenmanı Bursaspor Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu Yalçın Gündüz de takip etti. Antrenmana, Christoph Daum'un oğlu Jean Paul da katıldı. Daum'un, antrenman sırasında cep telefonu ile sık sık fotoğraf çektiği dikkatlerden kaçmadı. Antrenman sonrası minik futbolcularla konuşan Daum, "İyi bir futbolcu olabilmeniz için çok çalışmanız gerekiyor. Kendinize birkaç yıl önce sizin gibi altyapıda oynayan Enes ve Batuhan'ı örnek alın" dedi. 13 Yaş Altı Takımı Antrenörü Coşkun Eminoğlu da antrenmanın minik futbolcular için çok önemli bir deneyim olduğunu söyledi. Daum'a teşekkür eden Eminoğlu, "Bu organizasyon çocukların istek ve arzularını arttırma adına önemli bir adımdı. Oyunculara katkı sağladığı gibi bizlere de büyük katkısı olduğunu düşünüyorum. Emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu. Genç futbolcular Enes Ünal ve Batuhan Altıntaş'ta birlikte keyifli bir gün geçirdiklerini ifade ederek, "Biz de onların geçtiği yollardan geçtik. Çok çalışarak buralara geldik. Umarım bugün kendilerine bir şeyler katabilmişizdir" değerlendirmesinde bulundu.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...