Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Drogba rekor kırdı, Twitter yıkıldı

Drogba rekor kırdı, Twitter yıkıldı

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Fildişi Sahilli golcüsü Didier Drogba, Şampiyonlar Ligi'nde bir rekor daha kırdı.

Galatasaray 'ın Fildişi Sahilli yıldız futbolcusu Didier Drogba, sarı-kırmızılı takımın Kopenhag ile oynadığı karşılaşmada Şampiyonlar Ligi kariyerinde yeni bir rekor un altına imza attı. Türk Telekom Arena'da Galatasaray'ın Kopenhag ilar karşılaştığı maçta 82. kez Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterme fırsatı yakalayan Didier Drogba, Danimarka temsilcisine attığı golle Del Piero'yu yakaladı.

Fildişi Sahilli yıldız, Galatasaray'ın maçtaki üçüncü golünü atarken, kariyerinde 42. Şampiyonlar Ligi golünü kaydetti ve Del Piero'yu yakalamış oldu. Didier Drogba ayrıca Şampiyonlar Ligi'nde en çok gol atan 8. isim oldu.

Bu arada mikro blog sitesi twitter'da Galatasaraylı taraftarlar, Şampiyonlar Ligi'nde 42 gol atan ezeli rakipleri Fenerbahçe ile Didier Drogba'nın aynı rakamda olmasıyla ilgili ilginç yorumlar yaptı. Galatasaraylı taraftarlara Fenerbahçeliler ise cevap verdi.

Droğba attığı golle Fenerbahçe'nin şampiyonlar liginde attığı gol sayısını yakalayarak psikolojik üstünlüğü ele geçirdi.

Drogba rekor kırdı, Twitter yıkıldı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...