Arena'da bu kez Fatih Terim tezahüratı gelmedi

Arena'da bu kez Fatih Terim tezahüratı gelmedi

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Kopenhag ile karşı karşıya geldiği mücadelede bu kez Fatih Terim tezahüratlarının yapılmaması dikkat çekti.

Galatasaray 'ın Kopenhag'ı konuk ettiği maçta sarı-kırmızılı taraftarlar, görevinden alınan teknik direktör Fatih Terim lehine tezahüratları maç öncesi yapmadı. Terim'in görevden ayrılmasının ardından oynanan maçlarda "İmparator Fatih Terim" tezahüratları yapan taraftarlar, Kopenhag mücadelesi öncesinde ise bu yönde bir tezahüratta bulunmadı. Öte yandan, karşılaşma öncesi Türk Telekom Arena'yı dolduran sarı-kırmızılı futbolseverler, takımlarına büyük destek verdi. Mücadeleyi, az sayıda Kopenhag taraftarı da kendilerine ayrılan bölümden takip etti.

MAÇTA MEDYA ORDUSU

Galatasaray-Kopenhag karşılaşmasına yerli ve yabancı medya mensuplarının ilgisi büyük oldu.

Karşılaşmayı 30'u yabancı toplam 291 medya çalışanının takip ettiği, yabancı medya mensuplarından birinin Yunanistan'dan, diğerlerinin de Danimarka'dan geldiği bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...