Manchester United'dan Sociedad'a tek kurşun

Manchester United'dan Sociedad'a tek kurşun

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi'nde Kırmızı Şeytanlar, evinde Real Sociedad'ı Inigo Martinez'in kendi kalesine attığı golle 1-0 mağlup etti.

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Manchester United ile Real Sociedad karşılaştı. İngiltere'de oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip 1-0 kazandı. Manchester United maça hızlı başladı. Kırmızı Şeytanlar, nbsp; Inigo Martinez'in 2. dakikada kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarının sonuna kadar skor üstünlüğünü koruyan İngiliz temsilcisi, soyunma odasına 1-0 önde girdi. Düşük tempoda geçen ikinci yarıda Manchester United, Real Sociedad'a beraberlik golü izni vermedi ve İngilizler, sahadan 1-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla Kırmızı Şeytanlar puanını 7'ye çıkarırken, Real Sociedad 3 maç sonunda grupta henüz puanla tanışamadı.

LEVERKUSEN, DONETSK'İ GOLE BOĞDU!
Grubun diğer maçında Bayern Leverkusen ile Shaktar Donetsk karşılaştı. Almanya'da oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip, 4-0 kazandı. nbsp;Alman ekibine galibiyeti getiren golleri Stefan Kiessling(2), Sidney Sam ve penaltıdan Simon Rolfes kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...