Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Solbakken, 'Kaybedersek öldük sayılır'

/ Kaynak: AA
Solbakken, 'Kaybedersek öldük sayılır'

SPOR Haberleri  / AA

Galatasaray'a 3-1 yenilen Kopenhag'ın teknik direktörü Solbakken, gruptaki şanslarının yapacakları ikinci maça bağlı olduğunu söyledi.

Türk Telekom Arena'daki maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Solbakken, bugün aldıkları sonucun ardından Galatasaray'la kendi evlerinde oynayacakları karşılaşmayı kazanmaları gerektiğini dile getirerek, "Evimizdeki maçı kazanmamız gerekiyor. Eğer kazanamazsak grupta işimiz çok zor. Her şey o maça bağlı. Seyircimiz önünde bir ölüm kalım savaşı vereceğiz. Zaten kaybedersek de öldük sayılır" dedi. Galatasaray ile aralarında büyük bir fark olduğunun görüldüğünü aktaran Solbakken, "Şansa inanıyoruz ve futbolda herşey olabiliyor. Şampiyonlar Ligi maçları hep zor geçer. Geçmişe dönmek istemiyorum fakat Juventus maçının ilk 55 dakikasındaki oyunumuzu oynayabilirsek, Galatasaray'a karşı ikinci maçta bir şeyler yapabiliriz. Galatasaray Danimarka'da kazanırsa da bizim için sürpriz olmaz. Bireysel hatalar hemen cezalandırılıyor ve bugün de bizim için öyle oldu. Galatasaray büyük bir takım" ifadelerini kullandı. Takım olarak hep ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını vurgulayan Danimarkalı teknik adam, grupta geride kalan 3 maç sonunda 2 puanda olmayı istediklerini ancak başaramadıklarını sözlerine ekledi.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...