Juventus Teknik Direktörü Conte hakemi suçladı

/ Kaynak: AA
Juventus Teknik Direktörü Conte hakemi suçladı

SPOR Haberleri  / AA

Şampiyonlar Ligi kapsamında Real Madrid'e 2-1 yenilen Juventus'un teknik direktörü Conte, Alman hakemi eleştirdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda deplasmanda Real Madrid'e 2-1 yenilen İtalya'nın Juventus takımının teknik direktörü Antonio Conte, Alman hakemden yakınarak ''Hakem, maçı şartlandırdı. Verdiği iki karar belirleyici oldu'' dedi. Conte, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, Chiellini'ye verilen kırmızı karttan ve Vidal'a verilmeyen bir penaltıdan dolayı Alman hakemi eleştirdi. Sonuca rağmen takımının ortaya koyduğu futboldan memnun olduğunu vurgulayan Conte, ''Şimdi Şampiyonlar Ligi'ndeki yolumuz daha zor ama 10 kişi kaldıktan sonra takımın verdiği tepki, iyi şeyler yapacağımızı anlamamızı sağladı'' diye konuştu. Conte, ''Maç öncesinde felaket bir Juventus'tan konuşuluyordu oysa iyi bir maç çıkardık ve son 3 maçımızı kazanmak için iyi bir yol gösterici oldu. Bardağın dolu tarafını, bu tip bir maçı oynayabileceğimizi gördük'' ifadesini kullandı.
-Real Madrid cephesi-
Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti de ''Grupta rahatmışız gibi görülebilir ama sadece gruptan çıkmak önemli değil. Real Madrid'in felsefesi, kalan 3 maçını da kazanmaktır'' değerlendirmesini yaptı. Ancelotti, ''Sizce bu Juventus'un gruptan çıkma şansı ne'' sorusuna ise ''Juventus bence iyi oynadı. Yüreğiyle oynadı. Dengeli, iyi bir takım ve savunma yapmayıp, hücum oynadı. Her şey olasıdır. Galatasaray ile Juventus arasında çok puan farkı yok ve hiç şüphe yok ki Juventus, Galatasaray'dan daha
kuvvetli'' cevabını verdi. Real Madrid Teknik Direktörü, gol atamadığı için eleştirilen Karim Benzema'ya da sahip çıkarak, ''Benzema gol atmadı ama çok iyi çalıştı, takıma yardımcı oldu. Ben ondan memnunum'' dedi. Ancelotti son olarak, Juventus'tan meslektaşı Conte'nin hakeme yönelik eleştirilerine katılmadığını söyledi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...