Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Burak Yılmaz, 'Güzel günler bizi bekliyor'

/ Kaynak: AA
Burak Yılmaz, 'Güzel günler bizi bekliyor'

SPOR Haberleri  / AA

Şampiyonlar Ligi üçüncü maçında Kopenhag'i 3-1 mağlup eden Galatasaray'ın başarılı golcüsü Burak Yılmaz, 'Güzel günler bizi bekliyor' dedi.

Galatasaraylı futbolcu Burak Yılmaz, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Danimarka'nın Kopenhag takımı karşısında hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi. Türk Telekom Arena'daki maçın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Burak Yılmaz, karşılaşmada 60-70 dakika oyunun hakimi olduklarını vurgulayarak, şunları kaydetti: "Ondan sonra da skorun verdiği avantajla biraz gevşedik ve o anda golü yedik zaten. Ama bu akşam mükemmel bir oyun oynadık, mükemmel bir taraftar vardı, her şeyiyle hak edilmiş bir galibiyet aldık. Dozunda keyfini çıkaralım ama bu maçın atmosferinden bir an önce çıkıp, Kayserispor maçına konsantre olmamız lazım. Çünkü ligi de elimizde tutmamız gerekiyor. Bu çok güzel bir galibiyetti. Bunun tadını çıkaralım." Karşılaşmada taraftarların kendisini desteklemesinden dolayı duygulandığını ve gururlandığını anlatan Burak Yılmaz, "Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ben gol pozisyonuna girmekten bıkmayacağım, kaçırmaktan da bıkmayacağım. Ama şans dönecek atacağım da. O zaman da önce kendimi sonra da bana inanan bu taraftarları mahcup etmeyeceğim. Allah izin verirse daha güzel günler bizi bekliyor" diye konuştu. Golcü futbolcu, gruptan çıkma şanslarıyla ilgili olarak, "Grupta gözle görünen bir şansımız var. Allah izin verirse Kopenhag'ta da galip gelirsek çok güzel bir atmosfere geçeceğiz. Ama şimdi önemli olan Kayserispor maçı" değerlendirmesinde bulundu.
- Melo: "Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı"
Sarı-kırmızılı futbolcu Felipe Melo ise Kopenhag karşısında ihtiyaç duydukları bir galibiyet aldıklarını ifade etti. Galibiyetten dolayı çok mutlu olduğunu anlatan Melo, şöyle konuştu: "Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Bu sene oynadığımız gruptaki sonuçlara baktığımızda da galibiyet kaçınılmazdı. Galatasaray'a yakışan bir şekilde oynadık. Mücadele ettik, koştuk, agresif bir futbol oynadık. İleriki maçlara umutla bakmak ve moral kazanmak için bu galibiyet çok önemliydi."

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...