Pakistan Başbakanı, Obama'dan saldırıları durdurmasını istedi

/ Kaynak: İHA
Pakistan Başbakanı, Obama'dan saldırıları durdurmasını istedi

DÜNYA Haberleri  / İHA

Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, ABD Başkanı Barack Obama'dan, Pakistan'da İnsansız Hava Araçlarıyla (İHA) yapılan saldırıların durdurulmasını istedi.

Pakistan Başbakanı Şerif, ABD Başkanı Obama ile Beyaz Saray'daki Oval Ofis'te bir araya geldi. Görüşme sonrası basının karşısına geçen ikili gazetecilere açıklamalarda bulundu. Şerif, İHA saldırılarının Pakistan halkını tedirgin ettiğini dile getirerek, görüşmede Pakistan'da İHA'larla yapılan saldırıların durdurulması gerektiğine değindiğini ifade etti. İki ülke arasında zaman zaman gerginliklerin ve "yanlış anlaşılmaların" yaşandığını kabul eden Obama ise Şerif ile birlikte Pakistan'ın toprak bütünlüğüne saygı çerçevesi içerisinde çalışmalar yürüteceklerini söyledi. Obama, "Bunun ülkelerimiz arasında bir gerginlik sebebi olmasından çok bir güç kaynağı olması konusunda işbirliği yapacağımız yönünde mutabık kaldık" ifadelerini kullandı.

DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...