Ancelotti, 'Juve Galatasaray'dan daha kuvvetli'

/ Kaynak: AA
Ancelotti, 'Juve Galatasaray'dan daha kuvvetli'

SPOR Haberleri  / AA

Ancelotti, kalan 3 maça da kazanmak için çıkacaklarını belirterek Juventus'un Galatasaray'dan daha kuvvetli olduğunu söyledi.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti 2-1 yendikleri Juventus mücadelesinden sonra, ''Grupta rahatmışız gibi görülebilir ama sadece gruptan çıkmak önemli değil. Real Madrid'in felsefesi, kalan 3 maçını da kazanmaktır'' değerlendirmesini yaptı. Ancelotti, ''Sizce bu Juventus'un gruptan çıkma şansı ne'' sorusuna ise ''Juventus bence iyi oynadı. Yüreğiyle oynadı. Dengeli, iyi bir takım ve savunma yapmayıp, hücum oynadı. Her şey olasıdır. Galatasaray ile Juventus arasında çok puan farkı yok ve hiç şüphe yok ki Juventus, Galatasaray'dan daha kuvvetli'' cevabını verdi. nbsp;
Real Madrid Teknik Direktörü, gol atamadığı için eleştirilen Karim Benzema'ya da sahip çıkarak, ''Benzema gol atmadı ama çok iyi çalıştı, takıma yardımcı oldu. Ben ondan memnunum'' dedi. Ancelotti son olarak, Juventus'tan meslektaşı Conte'nin hakeme yönelik eleştirilerine katılmadığını söyledi.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...