@CMYLMZ twitter hesabını satıyor

@CMYLMZ twitter hesabını satıyor

SPOR Haberleri

Uzun aradan sonra tweet atan komedyen Cem Yılmaz, 'Devren kiralık hesap. 5 milyon takipçi. Önü hiç kapanmaz' diye yazdı.

Twitter'da @CMYLMZ hesabıyla 5 milyondan fazla takipçisi olmasına rağmen son zamanlarda tweet atmayan Cem Yılmaz, önceki gece bu duruma son verdi. Zaman zaman eski tweet'lerini sildiği bilinen ünlü komedyen, eşi ile oğlunun fotoğrafının bulunduğu bir tweet attı. Fotoğraf binlerce kişi tarafından işaretlenirken, aynı dakikalarda Yılmaz'ın "@AhuYagtu beni takip etmiyormuşsun müdüriyetten söylediler..." şeklindeki tweet'i ardından Yağtu "Sen yeter ki tweet'le arada beni de mentionla işte o an takipteyim takipte!" cevabını yazdı. Daha sonra "Benim tweet'i niye haber ediyor! Deli galiba... efenim kamu yararı var?!" diye tepkisini dile getiren Yılmaz, "Devren kiralık hesap... iş değişikliği yüzünden kapatıyoruz. 5 milyon takipçi, önü hiç kapanmaz, ünlü isimlerle iç içe, güvenlikli sitede" diye yazdı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...