Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mersin'de şafak vakti 'Huzur'operasyonu

/ Kaynak: AA
Mersin'de şafak vakti 'Huzur'operasyonu

GÜNDEM Haberleri  / AA

Emniyet Müdürlüğü tarafından sabah erken saatlerde uyuşturucu satıcıları ve silahlı kavgalara karışan kişilere yönelik operasyon düzenlendi.

Alınan bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, sokaklarda uyuşturucu satan, silahlı kavgaya karışan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Bu kapsamda takibe aldığı şüphelilerin evlerinde arama yapmak isteyen ekipler, cumhuriyet savcılığından gerekli izinlerin alınmasının ardından sabah erken saatlerde operasyon için harekete geçti. Aralarında özel harekat ve çevik kuvvet ekiplerinin de bulunduğu 600 polisle Demirtaş, Alsancak, Turunçlu ve Turgut Türkalp Mahallelerine giden ekipler, tespit edilen 50 evde arama yaptı. Operasyon sırasında polislerin uyarılarına rağmen açılmayan kapılar, özel harekat ekipleri tarafından koçbaşı adı verilen aletle kırıldı. "Huzur" adı verilen ve geniş güvenlik önlemleri altında yürütülen operasyonda tüm evler çatı katlarına kadar aranırken çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...