Turistler, tarlada pamuk topluyor

Turistler, tarlada pamuk topluyor

YAŞAM Haberleri

Alternatif tatil kapsamında Antalya'ya gelen turistler, alternatif turizm kapsamında önlük takarak pamuk tarlalarında çalışıyor.

Alternatif tatil kapsamında Antalya'ya gelen turistler, alternatif turizm kapsamında önlük takarak pamuk tarlalarında çalışıyor. Manavgat'taki otellerinden sabah yola çıkan turistler, Oymapınar'ın Değirmenli köyündeki pamuk tarlalarına geliyor. Rehberlerden, pamuğun nasıl toplanması gerektiği konusunda bilgi alan turistler, daha sonra önlüklerini giyerek tarlaya giriyorlar. Pamuk toplama işlemi yarım ile 2 saat arasında sürüyor. Turistler daha sonra Manavgat Baraj Gölü kıyısındaki restoranda yemek yiyor. Bu tür etkinliklere yılda 4-5 bin kişinin katıldığını belirten rehber Mustafa Öztürk, aktivitelerin kişi başı 30-35 euro civarında olduğunu kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...