Avrupa'da 'Fırtına' uyarısı, Trabzonspor Varşova'yı ağırlıyor

Avrupa'da 'Fırtına' uyarısı, Trabzonspor Varşova'yı ağırlıyor

SPOR Haberleri

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Trabzonspor, sahasında Legia Varşova'yı konuk edecek.

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Trabzonspor, sahasında Legia Varşova'yı konuk edecek. Saat 20:00'de Hüseyin Avni Aker'de oynanacak olan mücadeleyi Rusya Federasyonu'ndan Vladislav Bezborodov yönetecek.Trabzonspor bu sezon sahasında oynadığı 8 resmi maçta da mağlup olmadı. Süper lig'de sahasında oynadığı 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik alan Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi maçlarında da 2 galibiyet 2 beraberlik aldı.Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Videoton ile iki maçta da 0-0 berabere kalan seri penaltılar sonucu elenen Trabzonspor bu sezonda Avrupa kupalarında 8 maçta 6 galibiyet 2 beraberlik aldı ve yenilmedi.Karadeniz ekibi böylece Avrupa Kupalarında 10 maçlık yenilmezlik serisi yakaladı. Trabzonspor en son 2011-12 sezonunda 23.02.2012 tarihinde PSV Eindhoven takımına deplasmanında 4-1 yenilmişti.
MUHTEMEL 11'LER
Trabzonspor
Onur
Bosingwa
Mustafa
Bamba
Aykut
Zokora
Malouda
Yusuf
Adrian
Olcan
Henrique
Legia Varşova
Skaba
Rzezniczak
Dossa Junior
Jodlowiec
Wawryzniak
Vrdoljak
Furman
Ojamaa
Helio Pinto
Brzyski
Dvalishvili
STAT: Avni Aker
SAAT: 20.00
YAYIN: NTV
JAN URBAN: "EKSİK GELDİK"
Rakip takımın hocası Jan Urban, "Her zaman medyadan farklı yerlerden farklı cümleler bize gelebiliyor. Maç başladıktan sonra kimse kaybetmek için sahaya çıkmıyor. Bu yüzden yine de umutlu bir şekilde mücadele etmeye çalışacağız. İki oyuncumuzdan yoksun olarak buraya geldik" diye konuştu.
AKÇAY: "FAVORİYİZ"
Bir gazetecinin karşılaşmanın favorisi hangi takım şeklindeki sorusu üzerine Trabzonspor'un hocası Akçay: "Şu anda grupta 4 puana sahip olan Trabzonspor, puanı olmayan Legia Varşova'ya göre favori gözüküyor ama maç içerisinde her şey olabilir. Biz bunları tamamen lehimize çevirmek için favori gözüktüğümüz müsabakayı favori olarak bitirmek istiyoruz" dedi.
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...