Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray Kopenhag maçı dünya basınında

/ Kaynak: DHA
Galatasaray Kopenhag maçı dünya basınında

SPOR Haberleri  / DHA

Galatasaray'ın Kopenhag karşısında aldığı galibiyet dünya basınında geniş yankı buldu

Galatasaray'ın Şampiyonlar Liginde Danimarka ekibi Kopenhag karşısında aldığı 3-1 lik galibiyet İspanya'da yankı buldu. Real Madrid ile aynı grupta bulunan Galatasaray'ın bu galibiyet ile ikincilik tahtına oturduğunu hatırlatan gazeteler,sarı kırmızılı takımı bu avantajdan sonra tahtan indirmenin artık zor olacağını yazdılar. Galatasaray'da Fatih Terim ile Mancini dönemini karşılaştıran bazı spor yorumcuları ise bu takıma sihirli el değmişçesine daha hırslı futbol oynamaya başladığını idda ettiler. Spor tahmin uzmanları ise sarıkırmızılı kulübün grupta ikinci olarak bir üst tura çıkacağını Juventus'un da İstanbul'da alacağı bir mağlubiyet ile eleneceğini savundular.

Marca gazetesi: Galatasaray işi ciddiye almaya başladı başlığı altında sarıkırmızılı takımın Kopenhag karşısında teknik becerisi ve hırsı ile galip geldiğini yazdı. Gazete,grupta ikinci olan Türk takımının Juventus ile oynayacağı karşılaşmaya ev sahipliği yapacağından büyük bir avantaja sahip olduğunu belirtti.

As gazetesi: Galatasaray grupta ikinciliğe yükseldi başlığını attı. Gazete,karşılaşmanın ikincilik açısından Türkler için çok önemli olduğuna da değinerek şimdi Juventus düşünmeye başlasın yorumunda bulundu.

El Mundo Deportivo: Galatasaray bileğinin hakkı ile Kopenhag'ı mağlup etti başlığını kullandı. Galatasaray'ın karşılaşmanın daha ilk dakikalarından itibaren rakibine karşı üstünlüğünü kabul ettirdiğini hatırlatan gazete,takımın başına Real Madrid mağlubiyeti ile geçen teknik direktör Roberto Mancini'nin Juventus beraberliğinden sonra Kopenhag karşisinda aldığı galibiyet ile yoluna mağlubiyetsiz devam ettiğini ifade etti.


Sport gazetesi: Galatasaray beklentileri boşa çıkartmadı sahadan galibiyet ile ayrıldı başlığını attı. Gazete, Hollandalı yıldız Sneijder'i ön plana çıkartan gazete karşılaşmanın ikinci golünü atan bu oyuncunun galibiyetde önemli payı olduğunu savundu.

GALATASARAY İTALYAN BASININDA

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Kopenhag'ı 3-1 yenerek, grupta ikinciliğe yükselen Galatasaray, İtalyan basınında geniş yer buldu. Çizme basınından bazı başlık ve yorumlar şöyle: nbsp;

LA GAZZETTA DELLO SPORT

"Mancini çözüldü, Melo-Senijder-Drogba ve Galatasaray uçtu"
Türk takımının, Juventus'u sollayan, Şampiyonlar'daki ilk galibiyeti. nbsp;
Juventus dümenindekilere uyarı: Sneijder, Melo, Drogba ve Mancini'nin Galatasaray'ı çok ciddi. nbsp;

Mancini, B Grubu'nda siyah-beyazlıları (Juventus) solladı: Galatasaray, 2 puan üzerine çıktığı Juventus'u, Ali Sami Yen cehenneminde ağırlayacak. nbsp;

CORRIERE DELLO SPORT

"Ve Mancini sollamayı bildi"
Felipe Melo, Sneijder ve Drogba'nın golleri: Galatasaray için her şey daha kolay.
Grupta Juventus'u sollamayı sağlayan, yine eski bir Juventuslu oldu. Mancini'nin adamlarının her biri birer cevher ve sadece ilk yarıda 3 puan zaten paketteydi. nbsp;
Galatasaray bir araba gibi, gazlaması için farlarını açmak bile yeter. Kopenhag diz çöktü. nbsp;


TUTTOSPORT

"Galatasaray'ın başarısı (Kopenhag'la 3-1), Juventus'un Şampiyonlar'da ilerleyişini güçleştirdi" nbsp;

Galatasaray'ınki zinde kalma yürüyüşü değildi, antrenmandan biraz daha fazlasıydı. Galatasaray, Felipe Melo'nun golünden sonra Kopenhag'ı başından attı. nbsp;


GALATASARAY'IN KOPENHAG GALİBİYETİ İNGİLİZ BASININDA

Galatasaray'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Kopenhag'ı 3-1 mağlup etmesi İngiliz basınında geniş yer buldu.
İngiliz basını, Drogba'yı ve Drogba'nın attığı golü ön plana çıkarırken, "Mancini'nin Galatasaray'ı Kopenhag'ı süpürüp geçti. Bu zafer, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi hayallerini canlandırdı" ifadesini kullandı.
İngiltere'nin Daily Mail gazetesi, "Galatasaray, puanları garantileyince ikinci devrede ayağını pedaldan çekti" şeklinde yazarken, The Guardian gazetesi ise Emmanuel Eboue'nin Galatasaray'ın zaferine ilham kaynağı olduğunu ön plana çıkardı. The Guardian, Eboue'nin yanı sıra Drogba'nın sonuçtaki rolüne de dikkat çekti.
Öte yandan UEFA'nın resmi internet sitesi, Galatasaray'ın galibiyetiyle ilgili olarak, "Galatasaray, rüya bir ilk yarıyla Kopenhag'ı devirdi" ifadesini kullandı.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...