Adana'da milli heyecan

/ Kaynak: CHA
Adana'da milli heyecan

SPOR Haberleri  / CHA

FİFA 2015 Kadınlar Dünya Kupası Elemeleri 6. Grupta 31 Ekim'de Türkiye ile İngiltere (A) milli takımları arasındaki karşılaşma Adana'da oynanacak.

FİFA 2015 Kadınlar Dünya Kupası Elemeleri 6. Grupta 31 Ekim Perşembe günü Türkiye ile İngiltere (A) milli takımları arasındaki karşılaşma Adana'da oynanacak. nbsp;Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, kentte her türlü organizasyonları yapacak deneyimli kadrolara sahip olduklarını söyledi. Türkiye-İngiltere FİFA Kadınlar Dünya Kupası eleme karşılaşmasını kendilerine güvenerek Adana'ya veren Futbol Federasyonu yetkililerine teşekkür eden Hadi, karşılaşmanın oynanacağı 5 Ocak Stadı'nın UEFA standartlarında olduğunu hatırlattı. nbsp;Hadi, şöyle devam etti: "Akdeniz Oyunları başta olmak üzere, birçok Avrupa ve Dünya Şampiyonası müsabakalarına ev sahipliği yaptık. Bu konuda hayli birikimli ekibe sahibiz. Türkiye-İngiltere maçının kentimizde yapılmasından mutluyuz. Her iki takımın Adana'dan iyi izlenimlerle ayrılması için gerekli konukseverliği göstereceğiz. Tüm hazırlıklarımızı tamamladık. 5 Ocak Stadı'nda gerçekleştirilecek karşılaşmayı sporseverler ücretsiz izleyecekler. Özellikle, bayan seyircilerin maça gelerek renk katmalarını bekliyoruz." Hadi, karşılaşmanın 31 Ekim Perşembe günü saat 17.00'de yapılacağını da sözlerine ekledi.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...