Slaven Bilic'ten transfere yeşil ışık

Slaven Bilic'ten transfere yeşil ışık

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic, 'Dünyanın en büyük takımları transfer döneminde hamleler yapabiliyorlar. Biz de bunu planlıyoruz' dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, dünkü idman sonrasında basın mensuplarıyla gündemle ilgili düşüncelerini paylaştı. Hırvat hoca, Ocak ayında takımı güçlendirme adına adımlar atacaklarının sinyalini verirken, "Dünyanın en büyük takımları da transfer döneminde hamleler yapabiliyorlar. Bunları düşünmek için fazlasıyla zamanımız var. Biz de yapabiliriz" ifadelerini kullandı. Oğuzhan'ın sakatlanmasının siyah-beyazlı takımın yaşadığı puan kayıplarında etkili olduğunu itiraf eden Bilic, "Lige iyi bir başlangıç yaptık. 8 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik aldık. Galatasaray maçında iyiydik. Eskişehir'de zor bir atmosferde kazandık. Çaykur Rizespor maçında da kötü oynamadık. Hoşuma gitmeyen tek maç ise Antalyaspor karşılaşması" diye konuştu. Çaykur Rizespor maçında tek eksiklerinin gol olduğunu belirten siyah-beyazlıların hocası, hakemlerle ilgili olarak "Zor bir iş yapıyorlar ve bu hatalar Şampiyonlar Ligi'nde ve Dünya Kupası'nda da yapılabiliyor. Kasıt olduğuna kesinlikle inanmıyorum" ifadelerini kullandı. 3 maçlık cezası ile ilgili olarak da değerlendirmelerde bulunan Bilic, "Neden ceza aldığımı hala bilmiyorum. Yokluğumun olumsuz bir etkisi olduğunu düşünmüyorum. Ancak futbolcuların psikolojisi bundan etkilenmiştir. Çok iyi bir teknik ekibe sahibim" şeklinde konuştu.Galatasaray maçının 3-0 sarı-kırmızılı takım lehine tescil edilmesinin kendilerini sadece averaj olarak etkileyeceğini söyleyen Bilic, İbrahim-Toraman ve Sezer Öztürk kavgası için ise "Kulüp benim de, başkanın da, futbolcuların da çok üzerinde. Bu konu artık kapandı. Yaşananlardan dolayı çok üzgünüm" dedi. Milli Takımımızın Brezilya'da düzenlenecek Dünya Kupası'na katılamamasını 'üzücü' olarak değerlendiren tecrübeli hoca, nbsp;Hırvatistan'ın İzlanda ile play-off'larda eşleşmesinde ülkesini favori olarak gördüğünü belirtti. nbsp;HÜSEYİN?EROĞUL - TÜRKİYE GAZETESİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...