Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rooney, yeni menajeri Moyes'dan memnun

/ Kaynak: AA
Rooney, yeni menajeri Moyes'dan memnun

SPOR Haberleri  / AA

Manchester Unitedlı futbolcu Rooney, "Moyes yönetiminde kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum"

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'ın yıldızı Wayne Rooney, yeni menajeri David Moyes'un yönetiminde kendisini yeniden doğmuş gibi hissetiğini söyledi. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde dün oynanan ve Manchester United'ın İspanyol Real Sociedad takımını 1-0 yendiği karşılaşmada sergilediği performansla takdir toplayan Rooney, yeni menajeri Moyes ile çalışmaktan mutlu olduğunu ifade etti. Eski menajeri Alex Ferguson'un otobiyografisinde, kendisiyle ilgili
"Geçen sezon eski gücünü kaybetti, çünkü yeteri kadar formda değildi" yorumuna "Geçmişte kaldı, ileriye bakıyorum" yanıtını veren Rooney, emekli olduğundan bu yana Ferguson'u görmediğini kaydetti. 28 yaşına giren İngiliz futbolcu, Everton'dan transfer olduğu 2004 yılından bu yana Manchester United ile 412 maça çıktı ve 202 gol atma başarısını gösterdi.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...