Qent İstinye'de metrekaresi 9 bin 200 dolara

Qent İstinye'de metrekaresi 9 bin 200 dolara

EMLAK Haberleri

Önümüzdeki Aralık ayında teslimlerin yapılacağı Qent İstinye projesinde metrekare birim fiyatları 9 bin 200 dolardan başlıyor

İstinye Yokuşu'nda hayata geçirilen Qent İstinye projesi 21 konuttan meydana geliyor. Butik tarzda inşa edilen Qent İstinye projesi 3 blok halinde tasarlandı. Toya Yapı ve Dilek Gayrimenkul ortaklığı imzası taşıyan Qent İstinye'de konutların metrekare birim fiyatı 9 bin 200 dolardan başlıyor. nbsp;Tasarımı Tabanlıoğlu Mimarlık'a ait olan Qent İstinye projesi Türkiye'de çok az örneği olan yeşil bina sertifikası LEED® for Homes™ adayı. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut tiplerinin bulunduğu Qent İstinye projesinde teslimler önümüzdeki Aralık ayında yapılacak. Projenin kurulduğu arsa 3 bin 70 metrekare büyüklüğe sahip. Akıllı ev sistemlerinin yanı sıra modüler mutfakların uygulanacağı Qent İstinye projesinde dairelerin büyük bir bölümü Boğaz'ı görüyor. 500 metrekarelik sosyal tesisi bulunan Qent İstinye projesinde açık-kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, hamam, lounge alanı ve kapalı otopark mevcut durumda. (emlaktasondakika)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...