Galatasaray son şampiyona karşı

Galatasaray son şampiyona karşı

SPOR Haberleri

Galatasaray Liv Hospital, Avrupa Ligi C Grubu ikinci maçında son iki sezonun şampiyonu Yunanistan'ın Olimpiakos takımını konuk edecek.

Galatasaray Liv Hospital, Avrupa Ligi C Grubu ikinci maçında son iki sezonun şampiyonu Yunanistan'ın Olimpiakos takımını konuk edecek. Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki karşılaşma saat 21.45'te başlayacak ve NTV Spor'dan naklen yayınlanacak. nbsp;İki takım Avrupa Ligi'nde 2010-2011 sezonunda da karşılaşmıştı. Sarı-kırmızılılar Son 16 turunun E Grubu maçında Olympiakos'u İstanbul'da çekişmeli geçen maçın ardından uzatmalarda 78-77 yenmişti. İkinci maçta ise Olympiakos sahadan 88-81 galip ayrılmış ve gruptan çıkarak şampiyonluk yolunda ilerlemişti. C Grubu'nda ayrıca 25 Ekim Cuma günü Bayern Münih - Montepaschi Siena ile Unicaja Malaga - Stelmet Zielona karşılaşmaları yapılacak.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...