Baykal'dan Sarıgül açıklaması

Baykal'dan Sarıgül açıklaması

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Deniz Baykal, İstanbul Belediyesi başkan adaylığı tartışmaları içinde adı geçen bir kişiyle ilgili bir açıklama yaptığı iddialarını yalanladı.

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, nbsp;İstanbul Büyükşehir Belediyesi nbsp;başkan adaylığı tartışmaları içinde adı geçen bir kişiyle ilgili bir açıklama yaptığı iddialarının doğru olmadığını açıkladı. nbsp;Baykal yaptığı yazılı açıklamada, bugün görsel ve yazılı bazı yayın organlarında kendisinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan aday tartışmaları içinde adı geçen bir kişi ile ilgili bir açıklama yaptığı iddiasının yer aldığını vurgulayarak şunları kaydetti: nbsp;"Bu iddia doğru değildir. Bu konuda her hangi bir açıklama yapmış değilim. Haberin sahibi olan ajansın her hangi bir temsilcisi ile de bir araya gelmedim. Zaten bu haber içinde kullanılmış olan bazı ifadelerin bana ait olamayacağını kamu oyumuzun da takdir edeceğine inanıyorum. O nedenle bu yakıştırma bir haberdir. Bu konuda henüz bir açıklama yapmamış olmam elbette bu konuda bir düşüncem olmadığı anlamına gelmez. Günü geldiği zaman elbette kendi üslubumla gerekli açıklamayı yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...