Fenerbahçeliler futbolu değil basketbolu seçti

Fenerbahçeliler futbolu değil basketbolu seçti

SPOR Haberleri

Fenerbahçeli taraftalar aynı saatlerde olan iki maçtan basketbolu tercih etti.

Fenerbahçe, cuma günü akşam saatlerinde büyük heyecana hazırlanıyor. Ligde lider durumda bulunan Fenerbahçe ile THY Euroleague'de yüksekleri gözüne kestiren Fenerbahçe Ülker aynı saatlerde mücadele edecek. Fenerbahçe, Gaziantepspor ile saat 20.00'de Şükrü Saraçoğlu'nda karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Ülker ise yine saat 20.00'de basketbolda da Avrupa'nın en büyüklerinden biri olan Barcelona'yı Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da ağırlayacak.
Taraftarlar hafta içinde bu tesadüfe isyan edip, TFF'ye çağrıda bulunurken bu konuda herhangi bir gelişme yaşanmadı. Taraftarlar da tercih yapmak zorunda kaldı. Tercihlerde ise Fenerbahçe Ülker'in daha önde olduğu görüldü. Basketbol maçının biletlerinin önümüzdeki saatlerde tamamen bitmesi bekleniyor. Şükrü Saraçoğlu'nda ise satışa çıkan tüm tribünlerden hala bilet alınabiliyor. Fenerbahçeli taraftarların bu tercihinin nedeni olarak Sırp baş antrenör Zeljko Obradovic'İn getirdiği heyecan olduğu düşünülüyor. (sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...