Beşiktaş'ta, Akhisar Belediyespor maçı hazırlıkları sürüyor

/ Kaynak: AA
Beşiktaş'ta, Akhisar Belediyespor maçı hazırlıkları sürüyor

SPOR Haberleri  / AA

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Akhisar Belediyespor ile 26 Ekim Cumartesi günü yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda siyah-beyazlı futbolcuların kondisyon ve taktik çalışmalar yaptıkları belirtildi. Antrenmana, bireysel hazırlıklarını sürdüren Muhammed Demirci, Tomas Sivok, Atiba Hutchinson, grip olan Julie Escude ile dünkü antrenmanda sağ arka
adalesine darbe alan, MR'ı çekilen ve 1. derecede yırtık tespit edilen Necip Uysal'un katılmadığı açıklandı. Gökhan Töre, Hugo Almeida ve İsmail Köybaşı'nın takımla çalıştığı, taktik antrenmanı sırasında sağ üst ön adalesine darbe alan Michael Eneramo'nun tedbir amaçlı idmanı yarıda bıraktığı bildirildi. Beşiktaş, Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını yarın sabah
yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Öğleden sonra özel uçakla İzmir'e gidecek siyah-beyazlılar, kara yoluyla Manisa'ya geçip, kampa girecek.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...